C.V. Krekwakwo’s Sterrenshow 2018

Er zaten eens drie mannen aan de bar; een brandweerman, een slager en een prins… Nee, dit is geen mop en al helemaal geen sprookje! Tijdens een tonpraatavond zou dit wel eens realiteit kunnen zijn. Eén ding is zeker, onze eigen “Prins Rick d’n Urste” is er zeker bij! Benieuwd of er dit jaar ook een brandweerman of slager in de ton staat?

Al meer dan 25 jaar organiseert C.V. Krekwakwo de tonpraatavonden in Reusel, dit jaar vanuit Restaurant De Wekker. Dit spektakel zal plaatsvinden op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari 2018, met op de zaterdag aansluitend een afterparty met DJ. Aangezien we een Reuselse carnavalsvereniging zijn, willen we natuurlijk dat er iedere editie een bekende, of minder bekende tonprater uit de gemeente Reusel-De Mierden op het podium staat. Daarnaast verwelkomen we ook ieder jaar winnaars van het Keiebijters Kletstoernooi in Helmond en de Brabantse Kampioenschappen in Valkenswaard.

Ook dit jaar mag C.V. Krekwakwo, in samenwerking met Restaurant De Wekker, u een arrangement aanbieden voor €49,50 per persoon. Daarmee heeft u niet alleen een toegangskaartje, maar geniet u ook van een welkomstdrankje, een heerlijk 3-gangen diner en een leuke avond op de beste plekken in de zaal. Wanneer u in de tweede pauze van al dat lachen honger heeft gekregen, serveren wij graag enkele warme hapjes.

Naast dit arrangement zijn ook de reguliere kaarten à € 12,50 vanaf zaterdag 2 december verkrijgbaar bij de Primera Prins, Restaurant De Wekker en Snackbar The Saloon. Woont u niet in Reusel? Geen paniek! Vanaf dit jaar kunt u eenvoudig kaarten reserveren vanuit uw eigen huiskamer! Dit doet u simpelweg door een mailtje te sturen naar sterrenshow@krekwakwo.nl. Vergeet niet de gewenste datum te vermelden en met hoeveel personen u komt. Wij hopen u te zien op vrijdag 19 of zaterdag 20 januari 2018 bij de Krekwakwo’s Sterrenshow!